V případě jakýchkoli dotazů volejte na 224 948 754 nebo 731 806 166. Případně pište na e-mail eshop@talpress.cz.

Cider v kuchyni

Cider v kuchyni

Staré pořekadlo – jedno jablko denně odhání doktora – je nyní možné vztáhnout i na cider, vyráběný fermentací jablečné šťávy. Cider, jeden z nejstarších anglických nápojů, byl dlouho považován za zdraví prospěšný, ale až vědci z výzkumného týmu Brewing Research International potvrdili vysoký obsah zdraví podporujících antioxidantů v cideru, jehož dlouhodobá rozumná konzumace přináší zdravotní výhody. Dvě deci cideru obsahují stejné množství antioxidantů jako sklenice červeného vína. Tato sbírka receptů je také příspěvkem k vašemu pestřejšímu a zdraví prospěšnému stravování, protože účinky cideru se v kuchyni neztrácejí.  

75,00 Kč vč. DPH
dříve 149,00 Kč

Stav Vyřazené
Vazba Brožovaná
EAN 978-80-7197-348-5
Kategorie Literatura faktu